Tarjoama

KORKEALAATUISIA KOMPONENTTEJA

 

Valetut ja koneistetut komponenttimme ovat usein ratkaisevan tärkeässä roolissa osana asiakkaidemme tuotteita. Valurautakomponentit ovat erittäin vahvoja ja kestävät erinomaisesti käytössä. Kun osat tehdään valamalla ne voidaan yhdistää yhdeksi kappaleeksi - näin kokoamisen ja osien varastoinnin tarve vähenee.

Valuraudan etuja ovat

  • koneistettavuus
  • melun ja värinän vaimennuskyky
  • liuku- ja kulumiskestävyys
  • korroosionkestävyys (teräkseen verrattuna)
  • nopea ja tehokas sarjatuotanto: Useissa tapauksissa valuraudan käyttö ja valaminen on kustannustehokkain valmistusmenetelmä

Meillä on runsaasti kokemusta vaativista asiakastoimituksista. Componentan valettuja ja koneistettuja komponentteja käytetään tyypillisesti ajoneuvoissa, maatalous- ja metsäkoneissa ja -työvälineissä, rakennus- ja kaivosalalla, raskaassa liikenteessä sekä koneteollisuudessa. Komponenttejamme löytyy muun muassa traktoreista, hisseistä, nostureista, roboteista,  diesel-moottoreista ja harvestereista. Asiakassuhteemme ovat vahvoja ja usein pitkäikäisiä. 

Tuotantoyksiköidemme laaja tarjonta kattaa kokoluokat sadoista grammoista tuhansiin kiloihin, volyymit piensarjoista kymmenien tuhansien sarjoihin sekä monet eri materiaalivaihtoehdot. Tuotantomme on keskittynyt palvelemaan asiakkaitamme joustavasti erityisesti lyhyissä ja keskisuurissa tuotantosarjoissa.

Lue lisää tarjonnastamme, johon kuuluvat valettujen ja koneistettujen komponenttien lisäksi mm. levyleikekomponentit, putkituotteet sekä takeet.

Kysy lisää myyntitiimiltämme.Esimerkki: Valettujen komponenttien käyttö traktorissa.