työpaikat

työpaikat

 

Tule meille töihin

 

Avoimet työpaikat

10.1.2022

HR-harjoittelija, kesätyö

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Vastuullisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat yhtiön laajan teknologiaportfolion ytimessä. Componenta valmistaa korkealaatuisia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com

HR-harjoittelija, kesätyö

Oletko kiinnostunut urasta henkilöstöalalla? 

Opiskelet ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa tähtäimenäsi työskentely HR-alalla. Aito kiinnostus ja innostus HR-tehtäviä kohtaan auttaa sinua menestymään HR-harjoittelijana Componentalla. Oma-aloitteisuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn, energisyys ja paineensietokyky ovat myös ominaisuuksia, joita sinulta odotamme. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

Työpäiväsi HR-harjoittelijana ovat vaihtelevia ja nopeatempoisia, joten on tärkeää, että omaat toimeen tarttuvan työskentelyotteen ja olet nopea oppimaan. HR harjoittelijana pääset mukaan mm. tulossa olevan uuden HR järjestelmämme käyttöönottotehtäviin ja hoidat palkkayhteyshenkilömme lomatuurauksen.  

Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn osa-aikaisesti opiskelujen ohella jo helmi-maaliskuussa 2022, kesällä työaikasi on 37,5 h/viikko.

Työpisteesi on Componentan Jyväskylän yksikkö Yritystiellä.

Miltä kuulostaa?

Jos tunnistit itsesi ja mielit mukaan kasvavaan joukkoomme, kerro meille itsestäsi. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla ”HR harjoittelija” 31.01.2022 mennessä. 

 

Avoin hakemus

Kiinnostaako työ Componentalla? Jos listalla ei ole avoimia toimenkuvia, niin lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot työkokemuksestasi ja minkälaisesta tehtävästä olet kiinnostunut osoitteeseen: rekrytointi@componenta.com.

Tietosuojalainsäädäntö edellyttää hakemuksen lähettäjältä aktiivista suostumusta henkilötietojen käsittelyyn. Muistathan mainita suostumuksestasi henkilötietojesi käsittelyyn hakemusta lähettäessäsi. Tutustu tietosuojaselosteeseen.