Haemme Componenta Manufacturing Oy:n Kurikan koneistusyksikköön

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässä johdat osaamistamme. Vastaat vastuualueesi aikataulunpidosta, laadusta, tuottavuudesta sekä ryhmäsi työturvallisuudesta ja toiminnan kehittämisestä.

Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen ja oikeudenmukainen. Olet organisointi- ja päätöksentekokykyinen, ja esimiehenä pystyt tukemaan sekä motivoimaan henkilöstöä. Asenteeltasi olet kehityshaluinen ja valmis tarttumaan haasteeseen. Olet työhösi sitoutuva ammattilainen, jolla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja kokemusta konepajateollisuudesta sekä esimiestyöstä. Arvostamme myös koneenrakennuksen valmistusmenetelmien sekä työstö- ja kokoonpano­tekniikan tuntemusta. Eduksi luetaan LEAN-periaatteiden tuntemus ja niiden jalkauttaminen konepajaympäristöön, sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme vakituisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikön kehittymiseen sekä kasvattamaan ammatillista osaamistasi. Rinnallesi saat sitoutuneita ammattilaisia ja loistavan työyhteisön. Toimipiste sijaitsee Kurikassa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Kurikan koneistusyksikön päälliköltä Juha Sippolalta 050 463 3094 perjantaina 5.3. klo 13-14 tai 12.3. klo 13-14.

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.3.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla Työnjohtaja Kurikka.

< Kaikki työpaikat