Haemme Jyväskylään

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään koneistusyksikköämme Jyväskylän Yritystielle. Keskityt yksikön tuloksellisen operatiivisen johtamisen lisäksi myyntiin ja asiakastyöhön. Kuulut liiketoiminnan johtoryhmään ja raportoit työssäsi Componentan operatiiviselle johtajalle.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä toiminnan tuloksellisesta johtamisesta sekä kehittämisestä konepajaympäristössä. Olet johtajana selkeä, avoin ja toimit vahvasti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Asioiden kirjallinen ja suullinen viestintä onnistuu niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Muutokset ja niiden läpivieminen innostavat ja olet sinnikäs saattamaan asioita maaliin. Riittävien työelämänäyttöjen lisäksi odotamme teknistä koulutustaustaa (Ins./DI). Selkeää etua on koneistus- ja alihankintaliiketoiminnan tuntemuksesta. LEAN-menetelmien osaaminen ja kokemus niiden jalkauttamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme ammattilaiselle itsenäisen, vastuullisen tehtävän sekä osaavan henkilöstön, ja vastuullisen johdon tuen työssä onnistumiselle.

Voit kysyä lisätietoa tehtävästä operatiiviselta johtajalta Pasi Mäkiseltä numerosta +358 40 747 3358. Tavoitat hänet parhaiten ti ja ke klo 16.00-17.00.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla Jyväskylä koneistus YP.