Mies tekee hiontaa

Avoimet työpaikat

Componenta työpaikkana

Hae meille töihin

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Vastuullisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat yhtiön laajan teknologiaportfolion ytimessä. Componenta valmistaa korkealaatuisia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com

Nykyinen myyntipäällikkömme siirtyy uuteen tehtävään konsernissa ja haemme nyt vahvassa kasvussa olevaan Jyväskylän koneistus -yksikköön

Myyntipäällikköä

Nyt etsimämme myyntipäällikkö on keskeinen tekijä nykyisen asiakaskunnan palvelemisessa sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien etsimisessä ja kehittämisessä. Tässä monipuolisessa tehtävänkuvassa pääset työskentelemään koko myyntiprosessin parissa, sekä uusien että nykyisten asiakkuuksien kanssa.

Myyntipäällikkönä päivittäiset työtehtäväsi koostuvat yksikön asiakkuuksien ja tarjouskannan johtamisesta sekä pitkäjänteisestä uusasiakashankinnasta. Osallistut myös aktiivisesti hinnoitteluun, joten aiempi kokemuksesi kustannuslaskennasta ja hinnoittelumalleista ovat arvokkaita taitoja menestykseesi. Arvostamme myös kokemustasi teknisestä ratkaisumyynnistä teollisuudessa.

Yksikön toimipiste sijaitsee Jyväskylässä ja vietät siellä aikaa, mutta asumispaikkasi voi olla myös muualla.

Tarjoamme vakituisen, vaihtelevan ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset oleellisesti vaikuttamaan Componentan menestykseen, sekä kasvattamaan ammatillista osaamistasi isossa konsernissa. Työnkuva on liikkuvaa, joten odotamme matkustusvalmiutta Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomailla.

Miksi me?

 • Yli 200 vuoden kokemus: olemme kansainvälinen teknologiakonserni, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja
 • Pitkäaikaiset asiakassuhteet: meidän liiketoimintamallimme rakentuu pitkäaikaisille asiakassuhteille. Panostamme lisäksi tulevaisuuden asiakassuhteisiin kehittämällä ja uudistamalla toimintaamme jatkuvasti
 • Arvojen mukainen toiminta: keskiössä ovat arvot avoimuus, rehellisyys ja arvostus
 • Tiimi, johon luottaa: Componentan henkilöstö on ammattitaitoista ja motivoitunutta. Tämän lisäksi tuemme konsernissa toisiamme ja saavutamme tavoitteemme yhdessä.

Mitä haluamme sinulta?

 • Myynnillistä ja palveluhenkistä otetta, sekä kiinnostusta toimialaa ja uuden oppimista kohtaan
 • Aiempaa kokemusta B2B-myynnin tehtävistä ja/tai sopimusvalmistuksen toimintaympäristön ja liiketoiminnan ymmärrystä.
 • Kokemus teknologiateollisuudesta ja erityisesti koneistuksesta selkeä etu tehtävässä
 • Olet avoin sekä osaat viestiä selkeästi, motivoida, innostaa ja rakentaa vahvoja luottamuksellisia suhteita sekä sisäisesti että ulkoisesti 
 • Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä pitkäjänteisyyttä tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Sujuvaa MS Office työkalujen käyttöä. ERP sekä CRM-järjestelmien perusteet nopeuttavat aloitusta tehtävässä   
 • Kykyä työskennellä paineen alla itsenäisissä vastuissa osana kannustavaa tiimiä.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myynti- ja markkinointijohtaja Marcus Engmanilta, 040 749 2798. Hän on parhaiten tavoitettavissa 16.00 jälkeen.

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.3.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla ”Myyntipäällikkö

Hakemus kannattaa laittaa jo aiemminkin, sillä ryhdymme käymään hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä.

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Vastuullisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat yhtiön laajan teknologiaportfolion ytimessä. Componenta valmistaa korkealaatuisia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com

Componenta hakee kesäksi

AP/AR Trainee

Oletko opinnoissasi jo alkuun päässyt opiskelija tai vastavalmistunut?

Etsimme joukkoomme kesäksi 2024 määräaikaista AP/AR Trainee. Tehtävässä pääset työskentelemään Componentan ostolaskujen käsittelyn ja reskontranhoidon parissa.

Olet osaltasi varmistamassa ostolaskujen käsittelyn sekä ostoreskontran ajantasaisuutta ja oikeellisuutta. Osallistut laskujen kierrättämiseen, loogisuustarkistustoimenpiteisiin, tiliöintiin, ostoreskontran seurantaan sekä kohdistamisiin. Osallistut myös Treasury-funktiomme tukemiseen kassavirtaennustamiseen liittyvissä toimissa. Myös myyntireskontra- ja perintätehtävät sisältyvät vastuisiisi.

Olet kiinnostunut ottamaan omistajuutta tehtävästä ja suhtaudut avoimesti erilaisiin taloushallinnon järjestelmiin. Aiempi kokemus laskujen käsittely- ja toiminnanohjausjärjestelmistä on eduksi (mm. Medius, SAP, Lean), mutta ei välttämätöntä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös joukkuepelaaja, joka pystyy viestimään verkostossa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja olla mukana kehittämässä toimintaa. Tuemme sinua aktiivisesti tehtävässä.

Hakijalta odotamme:

 • Tarkkuutta, joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta
 • Huolellisuutta ja vastuullisuutta
 • Kommunikointia sujuvasti suomen ja englannin kielellä
 • Halukkuutta oppia uutta

Tarjoamme määräaikaisen toimen kehittyvässä pörssiyhtiössä, jossa pääset työskentelemään vastuullisen, itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän parissa mukavien työtovereiden ympäröimänä. Toimipisteesi voi sijaita jossakin Componentan toimipisteessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Benno Ridala, Group Controller, +358 (0)41 528 9025 benno.ridala@componenta.com.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 31.3.2024 osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla ”AP/AR Trainee kesä 2024”. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Avoin hakemus

Kiinnostaako työ Componentalla? Jos listalla ei ole avoimia toimenkuvia, niin lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot työkokemuksestasi ja minkälaisesta tehtävästä olet kiinnostunut osoitteeseen rekrytointi@componenta.com.

Tietosuojalainsäädäntö edellyttää hakemuksen lähettäjältä aktiivista suostumusta henkilötietojen käsittelyyn. Muistathan mainita suostumuksestasi henkilötietojesi käsittelyyn hakemusta lähettäessäsi. Tutustu työnhakijoiden tietosuojaselosteeseen.