Levyleikkeiden leikkausta koneella

Tuotteet ja palvelut

Suomen johtava metallikomponenttien sopimusvalmistaja

Tarjoamme Suomen tuotantoyksiköistämme asiakkaillemme valut, koneistuksen, levyleikekomponentit, putkituotteet ja takeet. Alihankintaverkostomme laajentaa tarjoamaamme entisestään. 

Valmistamme laajalla teknologiaportfoliollamme koneenrakennuksen komponentteja. Yhdessä voimme tehdä tuotteita, jotka auttavat yritystäsi menestymään.

Meillä on laaja tuote- ja palveluvalikoima. Pystymme tarjoamaan kattavasti eri menetelmillä valmistettuja metallikomponentteja sekä valmiita osakokoonpanoja tuotantoon joko omasta aihiovalmistuksestamme tai ostomateriaaleista. Ostokomponentit hankimme joko itse tai asiakkaan toiveesta voimme käyttää myös asiakkaan omia hankintakanavia. Oman tuotantomme lisäksi täydennämme muun muassa pintakäsittelytarjoamaamme myös alihankintaverkostomme kautta.

Meillä on vahva suunnittelu- ja valmistusosaaminen. Tarjoamme suunnittelutukea valu- ja/tai koneistettaviin komponentteihin. Meillä on vahva metallialan asiantuntemus, ammattitaitoinen henkilöstö, laaja teknologiaportfolio ja monipuolinen konekanta. Tuemme asiakkaidemme tuotesuunnitteluprosessia valmistusteknisellä optimoinnilla valmistuksen tapahtuessa Componentan omissa tuotantolaitoksissa. Pystymme täyttämään asiakkaiden korkeat tekniset toiveet ja laatuvaatimukset vastuullisesti.

Haluamme olla asiakkaillemme ensisijainen laajan tarjoaman vastuullinen kokonaistoimittaja ja strateginen kumppani. Tarjoamme valmiin kokonaisuuden, joka helpottaa ja yksinkertaistaa asiakkaan hankintaprosessia. Tuotamme laadukkaita ja kokoonpanovalmiita komponentteja asiakkaillemme. Palvelussamme näkyvät Componentan arvot – avoimuus, rehellisyys ja arvostus. Panostamme vastuullisuuteen koko tuotantoketjussamme ja käytämme pääraaka-aineinamme kierrätysmateriaaleja, sekä ohjaamme oman tuotantomme sivuvirtoja hyötykäyttöön.

Olemme nopeita ja joustavia. Pystymme valmistamaan automaattivalimoillamme kattavasti eri valurautalaatuja myös pienempinä sarjasuuruuksina. Ajamme ylös uusia tuotteita tarvittaessa nopealla aikataululla kaikissa yksiköistämme. Palvelemme joustavasti ja autamme ratkaisemaan asiakkaan haasteita yksittäiskappaleena valmistetusta protosta kymmenien tuhansien kappaleiden sarjavalmistukseen ja tuotteiden toimituksiin.

Tarjoamme Suomessa sopimusvalmistuksen kattavimmat valu- ja koneistuspalvelut. Valimotoimintamme on kestänyt yli 200 vuotta ja koneistustuotantomme noin 100 vuotta. Pitkä tuotantohistoria tuo kokemusta ja varmuutta. Meillä on myös kattavat alihankintaverkostot asiakkaiden tarpeisiin.

Osaavat ammattilaisemme palvelevat suunnitteluvaiheesta tuotantoon ja toimitukseen. Lisätietoja siitä, mitä kaikkea Componenta voi asiakkaalleen tarjota saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme.