Mies tekee hiontaa

Strategia ja arvot

Vahva asiakastyö luo pohjan kestävälle kasvulle

Componentan liiketoimintamalli rakentuu vahvoille ja pitkäaikaisille asiakassuhteille. Asiakkaamme ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia, joilla on myös merkittävää kokoonpanotoimintaa Suomessa. Componentan kaikki operatiiviset toiminnot sijaitsevat Suomessa, lähellä asiakasta. Componentan laajaa tarjoamaa täydentää kattava alihankintaverkosto.

Tarjoamme asiakkaillemme koko toimitusketjun kattavia palveluja komponenttien suunnittelutuesta valmistukseen ja logistisista palveluista valmiiden kokonaisuuksien toimitukseen. Uudistamme toimintamallejamme, jotta voimme tunnistaa entistä syvällisemmin asiakkaidemme kokonaistarpeet.

Arvot

Toimintamme perustuu asiakastarpeiden tunnistamiseen, vahvaan valmistustekniseen osaamiseen, korkealuokkaiseen laatuun, toimitusvarmuuteen ja yhteisiin arvoihimme. Arvot luovat perustan yritys-kulttuurillemme, sekä ohjaavat kaikkea toimintaamme ja päätöksentekoamme.

Avoimuus

Olemme avoimia uusille asioille, kehitykselle, muutoksille – ja sitä kautta toimintatapojemme jatkuvalle parantamiselle.

Rehellisyys

Olemme rehellisiä itseämme ja toisia kohtaan. Pidämme sen, minkä lupaamme.

Arvostus

Yhteistyömme työtovereiden, esimiesten, alaisten, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa perustuu luottamukselle ja keskinäiselle kunnioitukselle.

Visio

Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme ensisijainen laajan tarjooman palveleva kokonaistoimittaja.

Fokus

Asiakaslähtöinen kannattava kasvu.

Toimipisteet kartalla

Componentalla on valimot Porissa ja Karkkilassa sekä metallituotetehtaat Jyväskylässä, Härmässä, Kurikassa, Leppävedellä ja Sastamalassa. Componentan pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Componentan toimipisteet